Meiltä löydät tarvitsemasi ratkaisut myymälän sisätilojen somistukseen ja mainontaan.

Myymälän hälytysporttien päälle tulevat huput ovat helppo ja tehokas tapa somistaa myymälää ja hyödyntää mainostilaa. Valmistamme hälytysporttien huppuja pahvista ja kankaasta, jolloin tuotteemme ovat kevyitä, ekologisia ja helppoja asentaa. Hälytysporttihuppuja saa myös muotoonleikattuna!


Itsestään seisovat kartonkiset telineet ovat laadukkaita ja ekologisia. Valikoimastamme löytyy lukematon määrä erilaisia ja erikokoisia ratkaisuja mainoskuutioista figuureihin, pöytiin ja pop-up-telineisiin. Kaikki tuotteet ovat luonnollisesti saatavilla yrityksesi brändäyksellä.


Lippusiimamme on tulostettu laadukkaalle materiaalille ja yhteen lippusiimaan voi sisällyttää useaa eri aineistoa. Lippujen koon ja siiman pituuden voit määrittää itse!


Valotauluja on saatavilla yksi- ja kaksipuolisina vaihdettavilla kankailla. Valotaulun piilokehys on valmistettu alumiinista ja tauluja on saatavilla useilla eri profiileilla. Valotaulun tulosteita on mahdollista saada sekä kankaalle että levylle ja valotaulun valaistuksena voidaan käyttää LED-valoja tai perinteistä valaistusta.


Lattiatarroilla saat helposti isokokoista mainosnäkyvyyttä. Lattiatarramme valmistetaan erittäin sitkeäliimaisesta tarrasta, joka kestää kävelyä ja kulutusta, pysyen siistinä ja hyvännäköisenä pitkään. Lattiatarroja saa perinteisissä suorakaiteen ja ympyrän muodoissa, mutta mikään ei estä maksimoimasta näkyvyyttä muotoonleikatulla, yksilöllisellä lattiatarralla.


Yrityksemme kautta saat myös perinteiset myymäläjulisteet ja niihin tarvittaessa asennuskehykset.


Roll-upit eli ylös rullattavat julisteet ja mainoskankaat ovat kevyitä, näyttäviä ja helposti käsiteltäviä. Roll-up -tuotteissamme on kestävä alumiininen runko ja laadukas tuloste.

Ota yhteyttä