Polyurea-pinnoite on ratkaisu vaativiin pinnoituksiin.

Polyureapinnoite on ratkaisu vaativiin pinnoituksiin. Pinnoitteella saadaan nopeasti suojaava vedenpitävä kalvo, joka on samalla elastinen. Polyureapinnoite tehdään kuumaruiskutuslaitteella, jonka ansiosta sitä voidaan asentaa sekä sisällä että ulkona. Nopean kuivumisen ja pitkän käyttöiän ansiosta se on kustannustehokas ratkaisu monenlaiseen pinnoittamiseen. 

 

Käyttökohteita 

Pinnoitetta käytetään monipuolisesti erilaisiin kohteisiin tuomaan kulutuskestävyyttä, vedeneristystä ja estämään korroosiovaurioita. Käyttökohteita ovat mm. lavat, säiliöt, kauhat, kuljetusalustat, lattiat, portaat, varoaltaat, kivijalat ja pysäköintitasot. Kattopinnotuksissa polyureaa käytetään entisten kattomateriaalien päälle. Huopakaton päälle pinnoitettuna saadaan katto kunnostettua entisiä rakenteita purkamatta, ja katto voidaan pinnoittaa kokonaan tai tehdä paikkauspinnoitus riskikohtiin. Läpivientien ja ulokkeiden tiivistys onnistuu saumattomasti myös haastaville pinnanmuodoille. Tiili- ja peltikattojen pinnoitus onnistuu myös esipuhdistuksen jälkeen. Polyureapinnoite soveltuu lähes kaikille materiaaleille! 

 

Polyurea kuivuu alle 30:ssa sekunnissa 

Polyureapinnoite ruiskutetaan kuumaruiskutuslaitteella, ja sitä voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona. Polyurea kuivuu alle 30:ssa sekunnissa, ja lopullinen kuivuus saavutetaan vuorokaudessa. Nopean kuivumisen ansiosta se on kustannustehokas ratkaisu ja nopeuttaa projektia, kun seuraavaan työvaiheeseen päästään siirtymään aiemmin. Ominaisuuksiltaan polyurea on erittäin elastista, kestävää ja saumatonta. Polyurea toimii erilaisissa vesieristeissä, erityisesti kun tarvitaan korkeaa kemiallista ja mekaanista kestävyyttä. 

Käytämme pinnoituksiin BASF Masterseal M689 -polyureapinnoitetta. BASF on saksalainen kemian alan yhtymä ja maailman suurimpia kemikaaliyrityksiä. Kyseistä pinnoitetta on käytetty jo yli 30 vuotta maailmanlaajuisesti lukuisissa korkealuokkaisissa hankkeissa. 

Pinnoitus voidaan tehdä myös ulkona ja pakkasessa. Ainoastaan pintojen on oltava kuivat ennen pinnoitusta. 

Polyureapinnoitus suojaa rakenteita ja kestää hyvin kemikaaleja ja teollisuuden nesteitä aina pH 1 -arvoon saakka. Pinnoituksesta syntyy yhtenäinen kalvo, joka on huoltovapaa elinkaarensa aikana. 

 

Plexman on paikallinen urakoitsija Itä-Suomesta 

Toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Käytössämme on kuumaruiskutuslaitteisto, joka liikkuu helposti kohteisiin. Omissa tuotantotiloissamme Joensuussa pinnoitamme siirrettävät tuotteet. 

Suoritamme polyureapinnoitukset joustavasti koko Suomen alueella tunti- tai urakkaveloituksella. Joustavalla ja nopealla palvelulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kestävät pinnoituksen ratkaisut vaativiinkin kohteisiin. 

Ota yhteyttä - kerromme mielellämme lisää! 

 

Lataa esitteitä

MasterSeal-esite

MasterSeal M 689Kuvia kohteista

Pinnoitimme kesällä 2019 Polvijärven vesitornin polyurealla. Pinnoituksen jälkeen tila desinfioitiin vetyperoksidi-kaasutuksella, jonka jälkeen se oli valmis puhdasta vesijohtovettä varten.

Matti Romppanen

Matti Romppanen

0400212372
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Matin kanssa hoidatte pinnoitukset kuntoon.